Welkom bij de Ronde Tafel Frans die de folder 'Kies Frans' en de poster 'Choisis le français! ontworpen heeft. Wie aan de samenstelling hiervan hebben mee gewerkt, kun je zien aan de logos hiernaast. Door op de logos te klikken krijg je meer informatie over deze organisaties.

De Ronde Tafel Frans heeft als hoofddoel het bevorderen van de belangstelling voor het Frans in alle vormen van onderwijs in Nederland. Ze bestaat uit vertegenwoordigers van vier organisaties die hiernaast worden gepresenteerd. De Ronde Tafel Frans heeft de folder 'Kies Frans' gemaakt. Die is vooral bedoeld voor leerlingen en docenten in de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Want in de loop van de tweede of derde klas moeten leerlingen de beslissing nemen of ze Frans als eindexamenvak kiezen. De informatie in de folder zal helpen om een goede keus te maken. Maar ook andere leerlingen en studenten komen op school of tijdens hun studie soms weer voor die keus te staan en zullen de folder dan goed kunnen gebruiken.

Klik in het menu links om op de pagina's te komen waar je folder en poster kunt openen.

De Ronde Tafel Frans

 

Nuffic

 

logo IFNL

Alliance Francaise