Taalcentrum Work your Way to France in de Bourgogne biedt:

Intensieve individuele cursussen Frans van een week toegespitst op uw behoeften
Groepscursussen van 2, 4 of 8 weken voor mensen die voor privé of werk naar Frankrijk verhuizen en daarbij extra coaching kunnen gebruiken
Themaweken zoals Français des Affaires, Medisch Frans, Frans voor Toerisme, Frans voor middel-bare scholieren, Opfriscursussen docenten Frans, enz.

Logies & omgeving:
WorkyourwaytoFmaisonHet opleidingscentrum Work your Way to France - met vier smaakvol ingerichte appartementen - is gevestigd in het herenhuis ‘Villa des Fleurs’ met omringende parktuin. Het huis ligt midden in het toeristische dorp St.-Honoré-les-Bains met thermen, zwembad, tennisbanen, bioscoop, super-markt, bakker, diverse restaurants en cafés.
Saint-Honoré-les-Bains ligt in het prachtige Parc Naturel Régional du Morvan (Bourgogne).

Tarieven:
De tarieven voor de cursussen vindt u hier.
Hierbij zijn inbegrepen:
- Lessen Frans
- Huur appartement (inclusief, water, gas, elektra)
- Studieboeken en didactisch materiaal
- Lunches tijdens de cursusdagen

Voor de groepscursussen is daarbij extra inbegrepen:
- Persoonlijke begeleiding bij emigratie en coaching
- Kosten activiteiten rondom de cursus
Voor koppels die een appartement delen, geldt een korting van 10 %.

Wie zijn de mensen achter Work your Way to France?
WorkyourwaytoFgrantsWork your Way to France is een initiatief van Maarten STROES (docent Frans) en Lonneke GROBBEN (emigratiecoach).

“Sinds onze emigratie in 2010 geeft Maarten cursussen medisch Frans aan artsen die in Frankrijk gaan werken en begeleidt Lonneke namens een aantal Franse instanties buitenlanders die zich in de omgeving vestigen. We constateerden dat de personen die wij les gaven of begeleidden grotendeels met dezelfde drempels, vragen en onduidelijkheden kampten. Wij hebben daarom voor de mensen die willen emigreren een ambitieus programma ontwikkeld waarbij wij zo nauw mogelijk aansluiten op de behoeften van iemand die naar Frankrijk emigreert. Daarnaast bieden we ook individuele cursussen Frans die aansluiten op de behoeften van iedere cursist of die nu wel of niet emigreert”
Voor alle overige informatie, klik hier.
Voor al uw vragen, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
WyWtFlogo

Waarom deze site?

Welkom op franszelfsprekend.nl! De site die het belang van het Frans aantoont.

 

Waarom zou je als scholier of student voor Frans kiezen? Wat is de meerwaarde van het Frans voor mensen die al werken?

 

Kijk en luister naar de interviews met Nederlanders die vertellen hoe belangrijk het Frans voor ze is. Frans is makkelijker en dichterbij dan je zou denken. Ben je overtuigd en wil je verder?

 

Kijk dan hoe en waar je aan de slag kunt om je Frans te verbeteren. Voor 'l'art de vivre à la française' maar ook voor 'faire des affaires' in één van de vele Franstalige landen.

 

Un jour vous direz: "Oui, je parle français aussi!"